Susținere
corectă

Rezistență
la spălare

Microfibră
soft

Spălare
la 95 grade

Antimicrobian
Antifungic

Susținere
corectă

Rezistență
la spălare

Microfibră
soft

Spălare
la 95 grade

Antimicrobian
Antifungic

PERNA SOMNOMED

Stiai ca dormim o treime din viata?
Un somn sanatos este vindecator atat pentru trup, cat si pentru suflet. Asa ca alegerea pernei potrivite poate fi una dintre cele mai importante alegeri pe care le facem.
Si tu meriti un somn sanatos, asa ca alege o perna sanatoasa!
Ca sa te trezesti, sa traiesti, sa iubesti si sa muncesti sanatos.

Vezi Produsul

SALTEAUA SOMNOMED

Stiai ca, daca iti ia mai mult de 15 minute sa adormi, ar trebui sa te gandesti sa schimbi salteaua? Un somn santos intareste imunitatea, scade riscul de boli de inima, previne diabetul si prelungeste viata. Asa ca alegerea unei saltele sanatoase este o investitie in sanatatea ta si a celor dragi.
Somnul este medicamentul, salteaua este doctorul.
Meriti un somn sanatos, asa ca fa o alegere sanatoasa pentru tine si familia ta!

Vezi Produsul

PILOTA SOMNOMED

Invelitul celor dragi a fost intotdeauna un gest de protectie si de tandrete. Alegerea pilotei potrivite este mai importanta decat ne dam seama pentru un somn usor si vindecator. Meriti un somn sanatos, asa ca alege o pilota sanatoasa si racoaroasa pentru vara!
Si o pilota sanatoasa si calduroasa pentru cand e ger si burnita afara!

Vezi Produsul

Disclaimer

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Perne”, eşantionul a fost de 522 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 24.03.2021 – 16.04.2021. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.