Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o saltea cu spumă de memorie?

Dacă salteaua veche îți dă bătăi de cap, s-a uzat și nu te mai poți odihni așa cum trebuie, înseamnă că ești în căutarea uneia noi. Salteaua cu spumă de memorie (Memory Foam) este foarte populară, prin urmare, este firesc că ți-a trezit interesul. Dar ce calități are de fapt o saltea cu spumă de memorie? Află mai multe despre acest produs din rândurile care urmează.
Cum se comportă o saltea cu spumă de memorie?

Salteaua cu spumă de memorie (Memory Foam) se adaptează la poziția în care dormi și se mulează pe conturul corpului tău. Altfel spus, salteaua Memory Foam pare că te îmbrățișează. În momentul în care te ridici din pat, presiunea încetează a mai fi pusă și salteaua revine la forma inițială.

O saltea din spumă de memorie este compusă din mai multe straturi care împreună au rolul de a-ți asigura atât un confort deplin, cât și un bun suport pentru intreg corpul. De exemplu, salteaua Domine MultiSuport Silver Memory are ca nucleu un strat ferm pentru o poziție corectă a corpului și încă două straturi, din spumă elastică high-resilience și cel din spumă de memorie, cu rol de a prelua greutatea corpului și de a reduce punctele de presiune.

Pe lângă faptul că salteaua din spumă de memorie se modelează complet după forma corpului, ea se adaptează și temperaturii organismului. Când este expusă la căldura corpului, salteaua din spumă de memorie devine mai moale și mai maleabilă.

Miezul saltelei Domine MultiSuport Silver Memory – Sursă foto Somnart.ro

Care sunt beneficiile unei saltele din spumă de memorie?

● oferă senzația de scufundare în propriul pat;
● distribuie în mod uniform greutatea corpului pe întreaga suprafață
○ asigură confort sporit
○ oferă suport corect pentru spate și întreg corpul
● reduce punctele de presiune;
● previne durerile de spate, umeri, șolduri;
● este ideală indiferent de poziția de somn pe care obișnuiești să o ai; pe spate, pe o parte sau pe burtă;
● absoarbe mișcarea, o izolează, prin urmare nu vei fi deranjat de răsucirile în pat ale partenerului de somn;
● poate fi mai moale sau mai fermă, așadar poți alege în funcție de preferințele personale; o saltea din spumă de memorie cu fermitate medie poate fi ideală;
Este o saltea din spumă de memorie potrivită pentru tine?
Saltelele din spumă de memorie de bună calitate distribuie uniform greutatea corporală, ca și cum ar avea miliarde de arcuri mici care te susțin. Astfel, punctele de presiune sunt reduse în mod semnificativ.

O saltea cu spumă de memorie detensionează corpul și asigură o postură sănătoasă a coloanei vertebrale pe tot parcursul somnului.

Dacă îți dorești să simți senzația de suport moale, ultra-confortabil, care te învăluie, fără a-ți face griji în privința posturii spatelui, dacă îți dorești să scapi de tensiunea musculară, achiziționează o saltea cu spumă de memorie. Vrei să știi mai multe despre tipurile de saltele existente pe piață, pentru a fi sigur că faci cea mai bună alegere? Citește și articolul nostru: Tipuri de saltele și cum să o alegi pe cea potrivită.

Ce durată de viață are o saltea cu spumă de memorie?

O saltea cu spumă de memorie poate dura între opt și zece ani, în funcție de cât de bine este îngrijită. Întreținerea este ușoară, o poți aspira ocazional, de asemenea este recomandat să protejezi salteua cu o husă și să o aerisești periodic.

Navighează pe site-ul Somnart.ro, găsești o gamă variată de saltele din spumă de memorie care reușesc să satisfacă chiar și cerințele celor mai pretențioși. Pentru orice sfaturi de achiziție contactează-ne:

● telefon: 0799 923 986
● e-mail contact@somnart.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0