Showing all 4 results

Saltele Latex

-24%
🎁 2 perne Bambus
-23%
🎁 2 perne Bambus
-24%
🎁 2 perne Bambus

Saltea Latex Natural
Vrei să ai o saltea care să îți ofere confort, un somn odihnitor și să te ferească de durerile de spate? Salteaua din latex se adaptează cu lejeritate formei corpului și oferă în același timp un suport adecvat coloanei. 

Dacă vrei o saltea de calitate superioară, îți dorești să faci o investiție pe termen lung, salteaua din latex reprezintă soluția. Este foarte rezistentă, are durată mare de viață și nu trebuie să o întorci periodic pentru a te asigura că se uzează uniform.

Salteaua de latex este adesea preferată datorită faptului că este elastică, moale și în același timp oferă suport adecvat, eliminând punctele de presiune din corp (umeri, șold). În plus, salteaua din latex nu reține căldura corpului, te bucuri de o suprafață de somn răcoroasă, fiind și rezistentă la acarieni.

Optează pentru o saltea din latex natural, un produs de calitate superioară, care nu conține substanțe chimice dure. La noi găsești saltele din latex 100% naturale care îmbină în mod optim elasticitatea cu fermitatea.

4
Somnart.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.