Showing all 23 results

Saltele Bebelusi

💘Valentine's day
💘Valentine's day
💘Valentine's day
-
-
-
-

Saltea Pat Bebelusi si Nou Nascuti
Când amenajezi camera nou-născutului, pătuțul joacă rolul principal și, din dorința de a-i oferi un somn sănătos și confortabil, te afli în căutarea unei saltele de bebeluș. Aceasta trebuie să se potrivească perfect în pătuț, astfel încât să nu rămână spațiu între ea și cadrul de lemn.

O saltea de bebe este important să aibă densitate mare, altfel spus, un conținut cât mai ridicat de spumă, pentru a asigura un suport adecvat corpului celui mic. Prin urmare, o saltea de bebeluș fermă va fi alegerea indicată.

O recomandare o reprezintă saltelele de bebeluși din spumă de memorie (Memory Foam), care au un foarte bun raport preț-calitate. Acestea asigură atât confort, cât și suport corect al corpului celui mic. La noi găsești saltea din spumă de memorie de calitate superioară, cu husă impermeabilă. Dimensiunile disponibile sunt: 60 x 120 cm sau 70 x 140 cm.

Saltelele de bebe pe care le comercializăm dețin certificarea Oeko-Tex STANDARD 100, care arată că produsele au fost testate pentru absența substanțelor periculoase. O saltea de bebeluși foarte bună este făcută cu cea mai mare atenție la detalii, este ușor de întreținut și are o durată lungă de viață.

23