Showing all 36 results

Saltele Arcuri

Saltea cu Arcuri Individuale si Impachetate
Atunci c├ónd preferi o suprafa╚Ť─â de somn ferm─â, o saltea cu arcuri este alegerea ideal─â. Trebuie s─â ╚Ötii c─â nu este vorba de aceea╚Öi saltea de care-╚Ťi aduci aminte c─â era la bunici. Saltelele cu arcuri de ast─âzi ├«mbin─â tradi╚Ťionalul cu modernul. Astfel, ╚Ťine cont c─â stratul superior poate fi din spum─â de memorie sau latex, tocmai pentru a asigura un confort sporit.

O saltea cu arcuri împachetate are la bază mai multe arcuri cilindrice care fiecare este îmbrăcat într-o husă în mod separat. În felul acesta este prevenită uzura arcurilor, se reduce zgomotul pe care arcul l-ar fi putut produce și, foarte important, acest tip de saltea izolează mișcarea partenerului din timpul somnului. Astfel, nu vei fi deranjat când celălalt se întoarce pe o parte sau pe alta. Salteaua cu arcuri împachetate se mai numește și Pocket.

Straturile exterioare din spum─â de memorie care se adaug─â nucleului de arcuri fac din acest tip de saltele unele extrem de confortabile, care asigur─â ├«n acela╚Öi timp o foarte bun─â sus╚Ťinere pentru coloana vertebral─â.

Dac─â iube╚Öti sentimentul de sus╚Ťinere ╚Öi fermitate al suprafe╚Ťei de somn, atunci opteaz─â pentru o saltea cu arcuri. Profit─â de pre╚Ťurile avantajoase pe care le g─âse╚Öti pe site-ul nostru.

36