Showing all 16 results

Perne cu Memorie

-7%
-10%
Winter Sale ❄/❄

Perna Memory Foam Ortopedica si Cervicala
Când îți dorești să nu te trezești cu dureri de gât sau de spate, știi că trebuie să acorzi atenție alegerii pernei. Pentru că vrei să se potrivească perfect, soluția este să optezi pentru o pernă cu memorie. La noi găsești o ofertă diversă de perne cu memorie, pentru ca tu să ai un somn odihnitor și confortabil. Comanzi rapid online și îți livrăm direct la tine acasă mult așteptata pernă de calitate cu memorie.

Care sunt avantajele unei perne cu spumă de memorie (Memory Foam)?

se modelează dupa forma capului și se adaptează la poziția acestuia pe tot parcursul somnului;
oferă atât confort, dat de suprafața moale, cât și o bună susținere;
se adaptează la temperatura și greutatea capului;
asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului;
previne durerile de gât și de spate;
există diferite forme ale acestui tip de pernă: clasică, cilindrică, ergonomică s.a.
se recomandă indiferent de poziția de dormit (pe o parte, pe spate, pe burtă);
există inclusiv modele de perne memory tratate cu aloe vera, pentru un somn liniștitor;

Sunt pernele cu memorie mai bune?

Pernele din spumă cu memorie sunt foarte populare (și au tot înlocuit clasicele perne din fulgi), o achiziție tot mai des întâlnită deoarece mențin coloana vertebrală într-o poziție naturală și elimină durerea cervicală. Pernele Memory Foam răspund nevoilor specifice ale fiecărei persoane în parte, datorită faptului că se mulează dupa forma capului, absorb greutatea și scad presiunea asupra articulațiilor.  

Față de pernele din latex, cele cu memorie asigură o suprafață mai moale, însă ambele oferă o foarte bună susținere a capului și a gâtului.

Somnart îți pune la dispoziție perne diverse, care să corespundă inclusiv celor mai pretențioase cerințe. Fie că ești tentat de gama de perne cu aloe vera sau perne 4 anotimpuri, ideale indiferent de sezon, fie că vrei o pernă cu memorie în formă cilindrică ori ergonomică, îți oferim prețuri accesibile și îți stăm la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor tale.

16
Somnart.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.