Showing 1–27 of 46 results

Perne Clasice

-29%
-17%
-20%
✅Preț minim
-16%
✅Preț minim
-22%
✅Preț minim
-41%
-29%
-21%
✅Preț minim
-25%
-21%
-22%
-3%
Model imprimare 3D
-3%
Model imprimare 3D
-3%
Model imprimare 3D
-3%
Model imprimare 3D
-32%
-46%
-38%
-42%
-11%
-50%
-16%

Perne Confortabile Moi din Bumbac si Microfibra

Dacă îți dorești ca dimineața să te trezești fără dureri de gât, spate sau umeri, alege să-ți achiziționezi o pernă clasică de calitate superioară. O pernă este important să-ți ofere un bun suport pentru partea superioară a coloanei. 

Perna medicinală are o duritate medie și previne durerea în zona gâtului și a umerilor. O pernă clasică mai poate fi hipolaergenică, ideală pentru persoanele cu alergie la acarieni sau mai poate fi extrem de moale. O astfel de pernă pufoasă are o elasticitate sporită pentru cei care preferă un suport cât mai confortabil.

Fie că optezi pentru o pernă mai moale, fie pentru una cu fermitate medie, este important suportul corect pe care ți-l oferă pentru cap, gât și umeri. Coloana vertebrală trebuie să se afle în poziție dreaptă. Astfel, dacă obișnuiești să dormi pe o parte, alege o pernă mai groasă care să îți mențină capul în linie cu restul corpului.

O pernă matlasată oferă un plus de fermitate și este ideală pentru a susține comod capul și gâtul. Te vei trezi fără să mai acuzi dureri cervicale. 

La noi găsești perne clasice cu caracteristici diferite, alege-o pe cea potrivită cu cerințele tale.

46
Somnart.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.