Showing all 16 results

Perne bebelusi

-22%
-48%
-48%
91,00 lei 46,99 lei
-48%
-48%
91,00 lei 46,99 lei
-48%
-48%
91,00 lei 46,99 lei
-7%
-25%
-25%
-25%
-25%
-15%
-15%
-15%
-15%

Bebelușii au nevoie de perne special create pentru ei. Este foarte important acest aspect pentru siguranța celor mici. O pernă de bebeluș este fabricată cu o formă antisufocare și este certificată potrivit standardelor actuale de siguranță și calitate. În funcție de nevoile celui mic, alege o pernă de bebeluș care îl îmbrățișează, oferindu-i un plus de confort.

Dacă te întrebi când are nevoie cel mic de pernă de bebe, trebuie să știi că este important ca acesta să își susțină singur capul, să îl ridice singur, să îl întoarcă într-o parte și alta.

Grija pentru siguranța nou-născutului în timpul somnului apare inevitabil la părinți. Prin urmare, acordă atenție pernelor de bebe concepute să ofere siguranță, pentru ca bebelușii să nu se lovească de marginile patului.

La noi, în magazinul online Somnart, găsești perne de bebe de cea mai bună calitate. Alege-o pe cea potrivită cerințelor celui mic, fie că este vorba de o pernă din latex, de o pernă de siguranță pentru bebeluși sau de una distractivă care să îl îmbrățiseze.

16
Somnart.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.